Skip to main content

CONTACT

Schepers groen is zeer divers in de werkzaamheden die we voor u kunnen verzorgen. Voor het verzorgen van een tuinontwerp of beplantingsplan tot het maken van een uitvoeringsplan of begeleiding van de uitvoering kun u bij ons terecht.

U bent ook aan het juiste adres voor het maken van een werkplan, bestek tekeningen of een beregeningsplan. Maar ook het begeleiden van werkzaamheden. En als u de klus zelf uitvoert kunt u ook bij ons terecht

Al vanaf 1978 zijn wij aan de slag in het hovenierswerk en hebben dus ruime ervaring. Wij hanteren de kwaliteitsnormen en leveringsvoorwaarden van de branche Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners ( VHG), wij staan voor onze kwaliteit.
Daarom zijn we ook aangesloten bij de geschillencommissie groen en bij het garantie fonds groen, zodat wij u een stuk zekerheid kunnen bieden.

De natuur en alles wat daarin leeft gaat ons zeer aan het hart, wij houden in alles wat we doen zoveel mogelijk rekening met onze leefomgeving. Door te werken volgens de principes van “De levende tuin” hebben we dit een vaste plek gegeven binnen ons bedrijf.

Niet elke tuin is geschikt om alle 5 stappen te volgen maar elke stap is mee genomen. Wij werken hoofdzakelijk in de omgeving van Deventer maar ook een iets grotere afstand is geen probleem.

Als u nieuwsgierig bent geworden of een concrete vraag heeft neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u verder.

Schepers Groen. inspirerende tuinen!

freek schepers

informatie aanvragen

Vul aub uw voor,- en achternaam in.
Dit is een ongeldig e-mail adres.
Dit is een ongeldig telefoonnummer.
Laat ons weten waar uw interesse naar uit gaat.
Graag hier uw bericht invoeren.
Svp invullen:
Ververs Ongeldige invoer

Wij gebruiken bovenstaande gegevens alleen voor contactdoeleinden, zie privacyverklaring.